Nuori 13v-29v osallistu kyselyyn ja voita 400€ arvoiset kuulokkeet

14.1.2019

Kysely 13–29-vuotiaiden nuorten sosiaalisen median palveluiden käytöstä.
Tervetuloa osallistumaan yleishyödylliseen kyselytutkimukseen nuorten sosiaalisen median käytöstä. Tuloksena kyselystä on koko Suomen kattava, kyselytutkimukseen ja statistiikkaan perustuva, ilmaisessa jakelussa oleva ja helppolukuinen opas Suomessa asuvien 13–29-vuotiaiden nuorten sosiaalisen median palveluiden käytöstä ja läsnäolosta.

Kyselyn täyttäminen kestää noin 10 – 15 minuuttia. Muistathan täyttää kyselyn loppuun saakka - saat selvän viestin kun kysely on valmis. Kysely on jaettu kahdelle tai kolmelle sivulle riippuen vastauksistasi. Voit myös jakaa kyselyn kaverillesi.

Kaikkien kyselyn täyttäneiden ja erilliseen kilpailulomakkeeseen sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan Bosen QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet (arvo n. 400 €).

Tutkimus tehdään yhdessä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden ja sosiaalisen mediaan keskittyneen Ebrand Group Oy:n kanssa.

Kysely tehdään täysin anonyymisti. Henkilötietoja ja vastauksia ei pystytä yhdistämään toisiinsa. Kyselyssä ei kysytä henkilötietoja. Sähköposti-osoite kysytään vain erillisessä arvonnassa, jonka voi suorittaa kyselyn suorittamisen jälkeen. Bosen QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeiden arvonta suoritetaan erillisellä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen näytetään kun kysely on tehty loppuun asti.
Linkki kyselyyn:
https://ebrand.netplaza.fi/somejanuoret2019kysely/